rólunk

Bemutatkozás

Cégünk 2007 januárjában alakult, általános építőipari kivitelezéssel foglalkozunk.

Jelenleg 8 fő fizikai munkavállalóval: kőműves, burkoló, szobafestő-mázoló szakmunkással vállaljuk irodák, lakások, családi házak felújítását, generál kivitelezését.

Cégünk dolgozói többéves gyakorlattal rendelkeznek és évek óta együtt dolgoznak.

Csapatunkat szükség esetén gépész, villanyszerelő, ács, tetőfedő, bádogos, lakatos és üveges munkatársak egészítik ki, akik szintén több éves tapasztalattal rendelkeznek és a jó kapcsolatot ápolva, közösen oldjuk meg a kivitelezésekkel kapcsolatos kihívásokat.

A kollégák és az eszközök szállításához szükséges személyautók és teherautók a rendelkezésünkre állnak, utóbbiakkal megrendelőink igénye szerint segítséget nyújtunk a kivitelezés során szükséges építőanyagok szállításában.

Ezen kívül minden professzionális építőipari géppel rendelkezünk, ami szükséges a színvonalas kivitelezés megvalósításához.

Honlapunk galériájában található fotók az általuk megvalósított kivitelezések után a tulajdonosok megelégedését követően és engedélyükkel kerültek ide.

A képeken látott munkákat kivétel nélkül mind a saját munkáinkról készítettük.

Ha sikerült érdeklődését felkeltenünk, várjuk jelentkezését, hogy egy személyes találkozón, irodánkban vagy az Ön által meghatározott helyen megismerkedjünk.

Minden kivitelezés előtt a megbeszélt munkáról írásban árajánlatot készítünk, melyhez segítségül a Terc Kft. által forgalmazott King építőipari költségvetés készítő programot használjuk.

Érdeklődését köszönve várjuk jelentkezését.

Üdvözlettel egy Kreatív csapat

KL Kreatív-Lak KFT

 

1
Év Tapasztalat
1
Boldog ügyfél
1
Megvalósult projekt

GOLDEN HARMONY

Cégünk elismeréséül ismét bekerült egy munkánk a Golden Harmony lakáskultúra magazinba

A fiatal pár már egy éve keresett számára megfelelő otthont. Nagy terasz, zöldövezet, közepes nagyságú lakás – ez volt az elképzelésük. Végül egy budapesti lakópark tetőterére esett a választás. Az átépítés két és fél hónapig tartott, melynek kivitelezője a Kreatív-Lak Kft. volt. Ott jártunkkor már éppen három hete éltek a kitűnő ízléssel megtervezett és megépített lakásban.

A 78nm alapterületű lakás téglalap formájú. Képzeletbeli középvonalának mindkét oldala fölött koporsó födémszerkezet. Ez határozta meg a tervezést. A baloldali részen található a WC, külön a fürdőszoba, majd a beépített gardrób, s végül a hálószoba. A másik térben található a konyha, az étkező, és a nappali. Úgy látszik, mintha a mennyezet vízszintes lenne, ám ez csak optikai csalás. Azért épült az álmennyezet, hogy megtörjék a tető lejtését. A nappali mögött még egy szoba van, a jövőbeni gyerekszoba. Mindezek mentén egy széles, 50nm-es, hatalmas nyitott terasz húzódik.

Az ebédlő bútorzata egy nagy, fújt üvegasztalból és négy átlátszó plexi ülőkéjű, de krómlábú székből áll. A konyha és az ebédlő között magas lábakon fehér reggelizőpult található. Mellette két bárszék, stílusosan fekete műanyagülőkével, és krómlábbal.
A konyhát és a nappalit félig elválasztó falon épített, dekoratív polc található: a külső, széles kerete fehér, míg a hátfala szürke gyöngykavics.

A fekete, fényes felületű bútorzatot fehér munkalap borítja, díszítése króm-szürke szegőléc és króm fogantyú. A gránitmosogató és csaptelep olasz design. Az összes háztartási gép, no meg a mosógép a szekrénybe van elrejtve. A konyhabútorok mindegyike méretre rendelt és készített. Az ajtókat és fiókokat mechanikus le – és becsapódás-gátlóval látták el.

A fürdőszoba volt a kiindulási pont a lakás színvilágának a kialakításában. A fal borítását fehér és szürke spanyol csempével készítették, az elválasztó króm csíkok fényesek, így a fehér ajtó szürke keresztdíszítésével remekül harmónizálnak. Az ajtók is egyedi design szerint készültek.

A hálószobát optikai játékkal nagyobbították meg. a függőleges szürke-fehér csíkos tapéta magasítja a szobát, a másik oldalon elhelyezett tükör padig majd a duplájára növeli a teret. A kiépített ablakokat LED szalagos világítás emeli ki.

A gardróbot az alacsony, ferde tetőtér alatt alakították ki egy nyitott térben. Ez egy mindkét oldalán fekete-tükrös tolóajtókkal ellátott szekrény, fölötte a ferde síkot követő szekrényajtókkal

A lakásról készült képeket a galériában Ön is megtekintheti.

Cimlap_10_Osz_Vegleges.preview

KAPCSOLAT

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha felkeltettük érdeklődését vagy netán kérdése lenne felénk, keressen minket bizalommal!

    Coordinates of this location not found